DIGITALISERING

ÄR DU REDO FÖR DEN NYA DIGITALA ERAN

Digital konsultation

Våra konsulter hjälper er att identifiera vilka digitala lösningar som finns för just er verksamhet. Allt för att möta både kundernas men även de anställdas förväntningar som finns idag. 

Efter att vi har identifierat vilka digitala lösningar som passar just er verksamhet kan vi hjälpa er i kontakt med någon av våra samarbetspartners som alla är marknadsledande inom sina områden. Vi kan även hjälpa er att integrera deras lösningar in i er befintliga digitala plattform som ni har idag.

Effektiv arbetsplats

Vill du ha en mer flexibel arbetsplats men era föråldrade system tvingar er att vara kvar på kontoret? 

Vi kan hjälpa er till mer molnbaserade system, allt från dokumenthantering till lön & personalhanteringssystem.

 

Boka en kostnadsfri konsultation för ett steg närmare drömmen

 

Sociala medier

Saknar du tiden för sociala medier eller postar du en massa content utan att få någon större respons tillbaka?

Vi hjälper er med allt från att sätta en strategi för era social medier till att skapa och analysera content. 

Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra sociala mediaexperter för att se vilka möjligheter som finns för er!

Webbanalys

Att ha en hemsida är viktigt, men att ha koll på vilka som besöker er hemsida och hur besökarna rör sig på er webbplats är ännu viktigare! 

Våra konsulter kan hjälpa er att sätta upp analysverktyg på er hemsida så ni kan se vem som är inne på er hemsida. Surfar dom från en dator eller telefon? Hur hittade dom dit, sociala medier eller google? Vilket kön, ålder och geografisk utgångsplats har era besökare? Detta är några av många frågor ni kan få besvarat med rätt verktyg.

 

Boka en en gratis konsultation för att se mer! 

Betalningslösningar

Idag efterfrågar kunderna mer och mer smidiga betalningslösningar, både fysiskt men även på webben. 

Vi kan hjälpa er att se över vilka betalningslösningar som hade passat er verksamhet bäst, både fysiskt och digitalt.

Boka en kostnadsfri konsultation för att se era möjligheter! 

E-signering

Få en effektivare hantering av avtal med hjälp av e-signering!

E-signering minskar tidsspannet för avtalshanteringen, sparar in på portokostnader och hjälper miljön med mindre utskrivna dokument. 

 

Vi hjälper er att se över vilka möjligheter som finns för just er verksamhet när det kommer till avtalshantering.

Boka en kostnadsfri konsultation se era möjligheter!

IIOT & Smarta Hem

Vill du sänka elförbrukningen i er fastighet eller få möjligheten att fjärrstyra enheter i er industri eller kanske bara vill ha ett smart optimerat hem? 

Våra konsulter hjälper er att analysera och kartlägga de behov som finns för er fastighet eller industri. Sedan kan någon av våra samarbetspartners komma ut till er och installera den lösningen som hade passat bäst för er!

Boka en kostnadsfri konsultation

 
Våra partners

Länkar

FAQ

 

Bli partner

Jobba hos oss

Följ oss​

Copyright © All Rights Reserved ST Group
Skapad av Social M

ST Consulting erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning i Sverige, Skåne, Lund och Malmö. Vi erbjuder vår affärsrådgivning både digitalt via Zoom och fysiskt på vårt kontor på Mårtenstorget 10 i Lund, Sverige. ST Consulting vill se ert företag lyckas, både affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Vi lägger även stort fokus på att hjälpa och rådgiva nyföretagare, vi älskar att se entreprenörer starta eget. Därför erbjuder vi starta egen rådgivning.

Just nu lägger vi stort fokus på att hjälpa företag ställa om digitalt på grund av Corona pandemin. Allt ifrån digitala bokningssystem till en mer flexibel arbetsplats med hjälp av molnbaserade system.  Att ha en strategiskt plan med sitt företags digitalisering är A&O vi ser ofta kinder som vill digitalisera bara för sakens skull, för att det verkar häftigt, men inte för att de kommer bidra med lönsamhet. Vi hjälper er att räkna på lönsamheten för investeringen i nya system. ST Consulting startades 2018 med en grundtanke om att hjälpa företag nå sin fulla potential, affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Idag hjälper

 

ST Consulting till med följande bitar. Inom strategisk affärsutveckling: Prisstrategi, prissättning, flödesanalys, segmentering, kostadseffektivisering, Positionering.

Inom digitaliseringerbjuder vi: Effektivare arbetsplats, Sociala Medier, Webbanalys, Betalningslösningar, E-signering, Iiot & smarta hem.

För nyföretagare erbjuder vi starta eget hjälp med: Checklista starta eget, välja rätt företagsform, att ta betalt, Hur man skapar ett varumärke, hjälp med hemsida, tips och trick när man startar eget.

När det kommer till kommunikation är vi experter på Storytelling. Vi hjälper dig med vad är storytelling? Hur man kan arbeta med fiktiv Storytelling. Även hur man med strategisk marknadsföring strukturerar och planerar sitt kommunikativa flöda. Vi kan även hjälpa till med strategier för sociala medier. Att ha ett strukturerat system för sociala medier kan vara avgörande för framgången, både vad det gäller tidsbesparing men och ekonomiska resurser.