STORYTELLING

VI HJÄLPER ER KOMMA UT MED ER STORY

Business team

Storytelling

Storytelling är kanske en av 2020s trendigaste ord att slänga sig med men få har egentligen koll på vad det innebär mer än att det är ett bra verktyg inom marknadsföring och sälj. En av våra konsulter har varit ute och föreläst om Storytelling och hjälpt företag i ämnet i flera år. 

Läs mer nedan för att se fördelarna med storytelling!

Cardboard figures of the family on opene

Vad är Storytelling

Storytelling är ett kraftfullt verktyg för att skapa en relation med läsaren av ditt budskap och få den intresserad av det du vill förmedla. 

Att skapa en rödtråd som genomsyrar hela sitt varumärke är enormt viktigt, där kommer storytellingen in och kan skapa en medvetenhet i hela organisationen, allt från hur säljarna pratar om företaget på golvet till hur en kund upplever företaget när de läser om er på nätet

 
BOX1858_header_webb_2400x756_k2.jpg

Fiktiv Storytelling

Fler och fler större företag idag jobbar med fiktiv storytelling som ett verktyg för att skapa igenkänning och relationsbyggande med kund. Alltifrån Mcdonalds Ronald McDonalds gubbe till Boxers Boxer Robert, alltså fiktiva personer som skapar igenkänning med varumärket och blir företagets ansikte utåt. 

Boka en fri konsultation för att se om fiktiv storytelling är något som skulle kunna passa erat företag!

Image by JESHOOTS.COM

Strategisk marknadsföring

Att ha en strategi i sin marknadsföring är A & O för ett lyckat resultat. Allt ifrån budgetbearbetning och contentskapande till analys av färdiga kampanjer. Det är idag viktigare än någonsin. 

Våra konsulter kan hjälpa er med just dessa bitar och hjälper er att få en tydlig och röd tråd som kommer kunna genomsyrar hela säljkedjan 

Boka en fri konsultation för mer info!

Image by William Iven

Sociala medier

Att använda storytelling på sociala medier kan vara ett kraftfullt verktyg för att konvertera nya kunder utan att vara säljig i sina poster. Att ha en plan och ett verktyg om hur man porträtterar sig för att bygga relationer på dessa plattformar är superviktigt. Storytelling kan vara precis det verktyget som behövs för att lyckas med sina digitala plattformar idag. ​

Boka en konsultation för att ta reda på hur ni kan jobba med storytelling i era sociala kanaler

Boka fri konsultation

 
Våra partners

Länkar

FAQ

 

Bli partner

Jobba hos oss

Följ oss​

Copyright © All Rights Reserved ST Group
Skapad av Social M

ST Consulting erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning i Sverige, Skåne, Lund och Malmö. Vi erbjuder vår affärsrådgivning både digitalt via Zoom och fysiskt på vårt kontor på Mårtenstorget 10 i Lund, Sverige. ST Consulting vill se ert företag lyckas, både affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Vi lägger även stort fokus på att hjälpa och rådgiva nyföretagare, vi älskar att se entreprenörer starta eget. Därför erbjuder vi starta egen rådgivning.

Just nu lägger vi stort fokus på att hjälpa företag ställa om digitalt på grund av Corona pandemin. Allt ifrån digitala bokningssystem till en mer flexibel arbetsplats med hjälp av molnbaserade system.  Att ha en strategiskt plan med sitt företags digitalisering är A&O vi ser ofta kinder som vill digitalisera bara för sakens skull, för att det verkar häftigt, men inte för att de kommer bidra med lönsamhet. Vi hjälper er att räkna på lönsamheten för investeringen i nya system. ST Consulting startades 2018 med en grundtanke om att hjälpa företag nå sin fulla potential, affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Idag hjälper

 

ST Consulting till med följande bitar. Inom strategisk affärsutveckling: Prisstrategi, prissättning, flödesanalys, segmentering, kostadseffektivisering, Positionering.

Inom digitaliseringerbjuder vi: Effektivare arbetsplats, Sociala Medier, Webbanalys, Betalningslösningar, E-signering, Iiot & smarta hem.

För nyföretagare erbjuder vi starta eget hjälp med: Checklista starta eget, välja rätt företagsform, att ta betalt, Hur man skapar ett varumärke, hjälp med hemsida, tips och trick när man startar eget.

När det kommer till kommunikation är vi experter på Storytelling. Vi hjälper dig med vad är storytelling? Hur man kan arbeta med fiktiv Storytelling. Även hur man med strategisk marknadsföring strukturerar och planerar sitt kommunikativa flöda. Vi kan även hjälpa till med strategier för sociala medier. Att ha ett strukturerat system för sociala medier kan vara avgörande för framgången, både vad det gäller tidsbesparing men och ekonomiska resurser.