modern Office

OM OSS

ST Consulting grundades med en vision att hjälpa företag att se deras fulla potential genom hållbara ekonomiska strategier och genom de digitala verktyg som finns på marknaden idag. Ingen har nog missat att vi lever i en tid där den digitala utvecklingen är snabbare än någonsin och som företagare kan det då vara svårt att hänga med fullt ut samtidigt som man jobbar med sin kärnverksamhet. Det är där vi kommer in i bilden.

 

Vår bakgrund är inom ekonomi och teknik och vi jobbar till stor del med  att scouta marknadens bästa digitala lösningar för företag. På så sätt kan vi hjälpa er att lokalisera de bästa lösningarna för just ert företag. Det som skiljer oss från traditionell rådgivning är att vi lämnar inte er med bara en massa goda råd utan vi kan även hjälpa er att sätta upp och integrera dessa lösningarna i er verksamhet.

 

Vi jobbar ihop med branschledande aktörer inom digitala tjänster och på så sätt behöver ni enbart ha en kontaktperson som löser all kommunikation med tjänsteleverantörerna.

VÅR BAKGRUND

ST Consulting grundades av entreprenören Simon Tedenvall som har startat, drivit och utvecklat olika företag i nästan 10 års tid. Han har en akademisk bakrund inom ekonomi, matematik och teknik efter studier vid Lunds universitet och har på så sätt möjlighet att hjälpa företag både ur ett tekniskt och företagsekonomiskt perspektiv.

Sedan tog vi tidigt in Johanna Marcusson som har en examen inom företagsekonomi med inriktningen digital marknadsföring. Hon är expert på digital profilering, sociala medier  och strategisk marknadsföring.

Idag har vi kontor på Mårtenstorget i centrala Lund, välkommen förbi på en kaffe så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa er!

Våra partners

Länkar

FAQ

 

Bli partner

Jobba hos oss

Följ oss​

Copyright © All Rights Reserved ST Group
Skapad av Social M

ST Consulting erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning i Sverige, Skåne, Lund och Malmö. Vi erbjuder vår affärsrådgivning både digitalt via Zoom och fysiskt på vårt kontor på Mårtenstorget 10 i Lund, Sverige. ST Consulting vill se ert företag lyckas, både affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Vi lägger även stort fokus på att hjälpa och rådgiva nyföretagare, vi älskar att se entreprenörer starta eget. Därför erbjuder vi starta egen rådgivning.

Just nu lägger vi stort fokus på att hjälpa företag ställa om digitalt på grund av Corona pandemin. Allt ifrån digitala bokningssystem till en mer flexibel arbetsplats med hjälp av molnbaserade system.  Att ha en strategiskt plan med sitt företags digitalisering är A&O vi ser ofta kinder som vill digitalisera bara för sakens skull, för att det verkar häftigt, men inte för att de kommer bidra med lönsamhet. Vi hjälper er att räkna på lönsamheten för investeringen i nya system. ST Consulting startades 2018 med en grundtanke om att hjälpa företag nå sin fulla potential, affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Idag hjälper

 

ST Consulting till med följande bitar. Inom strategisk affärsutveckling: Prisstrategi, prissättning, flödesanalys, segmentering, kostadseffektivisering, Positionering.

Inom digitaliseringerbjuder vi: Effektivare arbetsplats, Sociala Medier, Webbanalys, Betalningslösningar, E-signering, Iiot & smarta hem.

För nyföretagare erbjuder vi starta eget hjälp med: Checklista starta eget, välja rätt företagsform, att ta betalt, Hur man skapar ett varumärke, hjälp med hemsida, tips och trick när man startar eget.

När det kommer till kommunikation är vi experter på Storytelling. Vi hjälper dig med vad är storytelling? Hur man kan arbeta med fiktiv Storytelling. Även hur man med strategisk marknadsföring strukturerar och planerar sitt kommunikativa flöda. Vi kan även hjälpa till med strategier för sociala medier. Att ha ett strukturerat system för sociala medier kan vara avgörande för framgången, både vad det gäller tidsbesparing men och ekonomiska resurser.