top of page
modern Office

OM OSS

ST Consulting grundades med en vision att hjälpa företag att se deras fulla potential genom hållbara ekonomiska strategier och genom de digitala verktyg som finns på marknaden idag. Ingen har nog missat att vi lever i en tid där den digitala utvecklingen är snabbare än någonsin och som företagare kan det då vara svårt att hänga med fullt ut samtidigt som man jobbar med sin kärnverksamhet. Det är där vi kommer in i bilden.

 

Vår bakgrund är inom ekonomi och teknik och vi jobbar till stor del med  att scouta marknadens bästa digitala lösningar för företag. På så sätt kan vi hjälpa er att lokalisera de bästa lösningarna för just ert företag. Det som skiljer oss från traditionell rådgivning är att vi lämnar inte er med bara en massa goda råd utan vi kan även hjälpa er att sätta upp och integrera dessa lösningarna i er verksamhet.

 

Vi jobbar ihop med branschledande aktörer inom digitala tjänster och på så sätt behöver ni enbart ha en kontaktperson som löser all kommunikation med tjänsteleverantörerna.

VÅR BAKGRUND

ST Consulting grundades av entreprenören Simon Tedenvall som har startat, drivit och utvecklat olika företag i nästan 10 års tid. Han har en akademisk bakrund inom ekonomi, matematik och teknik efter studier vid Lunds universitet och har på så sätt möjlighet att hjälpa företag både ur ett tekniskt och företagsekonomiskt perspektiv.

Sedan tog vi tidigt in Johanna Marcusson som har en examen inom företagsekonomi med inriktningen digital marknadsföring. Hon är expert på digital profilering, sociala medier  och strategisk marknadsföring.

Idag har vi kontor på Mårtenstorget i centrala Lund, välkommen förbi på en kaffe så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa er!

bottom of page