Våra Tjänster

Digitalisering

Har du rätt digitala lösningar för ditt företag? 

Vill du veta hur du kan optimera er verksamhet både utåt mot kunderna men även internt mot er personal?

Vi hjälper er att få en inblick i vilka digitala möjligheter det finns för just er verksamhet, allt ifrån olika digitala betalningslösningar och bokningssystem till interna digitala flöden och personalhanteringssystem.

Affärsrådgivning

Har ni en fantastisk produkt men inga kunder som köper? Eller står ni och trampar på samma ställe utan någon vidare utveckling eller avkastning? 

Boka en gratis rådgivning med någon av våra rådgivare så hjälper vi er att reda ut var i er organisation skon klämmer och hur ni kan ta er vidare! Det kan handla om allt från prissättning och segmentering till organisatoriska flöden och personalhantering.

Storytelling

Alla har nog hört talas om storytelling, men vad är det egentligen och hur kan man applicera det på sin egen verksamhet? 

En av våra konsulter är specialist på just Storytelling. Med en bakgrund som magiker har han trollbundit sin publik i över 10 års tid. Idag hjälper han våra kunder att bli proffs på storytelling och hur man på ett snyggt sätt kan paketera och förmedla sitt budskap.

Starta eget

Att strata eget är inte alltid det lättaste, som tur är finns det hjälp att få. Vi erbjuder alla som går i tankarna att starta eget eller du som kanske precis har startat ditt första företag, med helt gratis rådgivning. 

Vi finns där oavsett om du bara vill bolla företagsnamn till att hjälp med med prissättning, val av målgrupp eller om du bara behöver hjälp med själva registreringen hos bolagsverket.

Boka här

 
Våra partners

Länkar

FAQ

 

Bli partner

Jobba hos oss

Följ oss​

Copyright © All Rights Reserved ST Group
Skapad av Social M

ST Consulting erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning i Sverige, Skåne, Lund och Malmö. Vi erbjuder vår affärsrådgivning både digitalt via Zoom och fysiskt på vårt kontor på Mårtenstorget 10 i Lund, Sverige. ST Consulting vill se ert företag lyckas, både affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Vi lägger även stort fokus på att hjälpa och rådgiva nyföretagare, vi älskar att se entreprenörer starta eget. Därför erbjuder vi starta egen rådgivning.

Just nu lägger vi stort fokus på att hjälpa företag ställa om digitalt på grund av Corona pandemin. Allt ifrån digitala bokningssystem till en mer flexibel arbetsplats med hjälp av molnbaserade system.  Att ha en strategiskt plan med sitt företags digitalisering är A&O vi ser ofta kinder som vill digitalisera bara för sakens skull, för att det verkar häftigt, men inte för att de kommer bidra med lönsamhet. Vi hjälper er att räkna på lönsamheten för investeringen i nya system. ST Consulting startades 2018 med en grundtanke om att hjälpa företag nå sin fulla potential, affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Idag hjälper

 

ST Consulting till med följande bitar. Inom strategisk affärsutveckling: Prisstrategi, prissättning, flödesanalys, segmentering, kostadseffektivisering, Positionering.

Inom digitaliseringerbjuder vi: Effektivare arbetsplats, Sociala Medier, Webbanalys, Betalningslösningar, E-signering, Iiot & smarta hem.

För nyföretagare erbjuder vi starta eget hjälp med: Checklista starta eget, välja rätt företagsform, att ta betalt, Hur man skapar ett varumärke, hjälp med hemsida, tips och trick när man startar eget.

När det kommer till kommunikation är vi experter på Storytelling. Vi hjälper dig med vad är storytelling? Hur man kan arbeta med fiktiv Storytelling. Även hur man med strategisk marknadsföring strukturerar och planerar sitt kommunikativa flöda. Vi kan även hjälpa till med strategier för sociala medier. Att ha ett strukturerat system för sociala medier kan vara avgörande för framgången, både vad det gäller tidsbesparing men och ekonomiska resurser.