top of page

Våra Tjänster

Digitalisering

Har du rätt digitala lösningar för ditt företag? 

Vill du veta hur du kan optimera er verksamhet både utåt mot kunderna men även internt mot er personal?

Vi hjälper er att få en inblick i vilka digitala möjligheter det finns för just er verksamhet, allt ifrån olika digitala betalningslösningar och bokningssystem till interna digitala flöden och personalhanteringssystem.

Affärsrådgivning

Har ni en fantastisk produkt men inga kunder som köper? Eller står ni och trampar på samma ställe utan någon vidare utveckling eller avkastning? 

Boka en gratis rådgivning med någon av våra rådgivare så hjälper vi er att reda ut var i er organisation skon klämmer och hur ni kan ta er vidare! Det kan handla om allt från prissättning och segmentering till organisatoriska flöden och personalhantering.

Storytelling

Alla har nog hört talas om storytelling, men vad är det egentligen och hur kan man applicera det på sin egen verksamhet? 

En av våra konsulter är specialist på just Storytelling. Med en bakgrund som magiker har han trollbundit sin publik i över 10 års tid. Idag hjälper han våra kunder att bli proffs på storytelling och hur man på ett snyggt sätt kan paketera och förmedla sitt budskap.

Starta eget

Att strata eget är inte alltid det lättaste, som tur är finns det hjälp att få. Vi erbjuder alla som går i tankarna att starta eget eller du som kanske precis har startat ditt första företag, med helt gratis rådgivning. 

Vi finns där oavsett om du bara vill bolla företagsnamn till att hjälp med med prissättning, val av målgrupp eller om du bara behöver hjälp med själva registreringen hos bolagsverket.

Boka här

Boka här
bottom of page