STARTA EGET

VI HJÄLPER DIG ATT STÅ PÅ EGNA BEN

Image by Austin Distel

Starta eget?

Har du en idé du vill förverkliga eller har du precis startat ditt första företag? Vi vill ge er möjligheten att få dom bästa förutsättningarna att lyckas!

Att starta företag är som att kliva in i en helt ny värld full av möjligheter, men också risker.

Vi kan hjälpa dig att komma igång med allt ifrån att sätta rätt pris, registrering av bolag, sätta affärsplan till att komma med tips för att undvika enkla nybörjarmisstag. Vi hjälper er också gärna med att koppla ihop er med möjliga samarbetspartners ni kanske kommer behöva för att lyckas på bästa sätt. 

Image by Cathryn Lavery

Checklista starta företag

Ta del av vår checklista för att se våra tips & tricks när du ska start eget och få hjälp med vart du ska vända dig när du ska registrera ditt företag. 

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner checklistan

 
Image by Samson

Typ av företagsform

Det finns en rad olika typer av företagsformer och det är inte alltid lätt att veta vilken form man ska välja. Idag finns enskild näringsverksamhet, aktiebolag, handelsbolag eller kommanditbolag, ekonomisk förening och ideell förening. Vi hjälper er gärna att komma fram till vilken bolagsform som passar ert behov bäst. 

Boka en gratis rådgivning så hjälper vi er!

Image by Clay Banks

Att ta betalt

Att våga ta betalt är det som de flesta nyföretagare tycker är både det jobbigaste och svåraste. Sätta pris på en produkt eller tjänst är verkligen en balansgång, man får inte sälja sig för billigt i början, då kan det ta lång tid att få lönsamhet i företaget, man ska samtidigt inte heller lägga sig för högt för då kan man få svårt att få sin produkt/tjänst såld. Vi kan hjälpa er att sätta en hållbar och långsiktig prisstrategi, boka en gratis rådgivning så hjälper vi er!

Logos

Skapa varumärke

Att ha ett genomtänkt varumärke låter ju självklart för många, men vi ser tyvärr så ofta nyföretagare som glömmer bort det här för man är så ivrig att komma ut och lansera sitt nya företag. 

Vi kan hjälpa er i skapandeprocessen kring ert varumärke och sätta ramar och strategier för ett lyckat resultat.

Boka en en gratis rådgivning nu så hjälper vi er att komma igång!

Hemsida

Att ha en hemsida inser de flesta är viktigt, men att ha en förståelse och tanke kring vilket syfte ens hemsida ska ha är nu viktigare. 

Idag jobbar vi mycket med våra kunder för att komma fram till vilket syfte ens hemsida ska finnas till för, vilka funktioner och call to actions handlingar som ska finnas där samt vilket intryck ens hemsida ska ge. Boka en fri rådgivning för att bolla tankarna kring er hemsida!

Kollegor som går över planer

Tips & Tricks

Att starta företag är spännande men det är inte alltid så lätt att veta i vilken ände man börjar eller vad man ska lägga fokus på för en snabb tillväxt.

 

Våra rådgivare har både startat och drivit egna företag i flera år samt varit med i olika uppstarter med en mängd företagare och ger er gärna alla tips och tricks dom har för att få igång ert företag så snabbt som möjligt.

Boka gratis rådgivning

 
Våra partners

Länkar

FAQ

 

Bli partner

Jobba hos oss

Följ oss​

Copyright © All Rights Reserved ST Group
Skapad av Social M

ST Consulting erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning i Sverige, Skåne, Lund och Malmö. Vi erbjuder vår affärsrådgivning både digitalt via Zoom och fysiskt på vårt kontor på Mårtenstorget 10 i Lund, Sverige. ST Consulting vill se ert företag lyckas, både affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Vi lägger även stort fokus på att hjälpa och rådgiva nyföretagare, vi älskar att se entreprenörer starta eget. Därför erbjuder vi starta egen rådgivning.

Just nu lägger vi stort fokus på att hjälpa företag ställa om digitalt på grund av Corona pandemin. Allt ifrån digitala bokningssystem till en mer flexibel arbetsplats med hjälp av molnbaserade system.  Att ha en strategiskt plan med sitt företags digitalisering är A&O vi ser ofta kinder som vill digitalisera bara för sakens skull, för att det verkar häftigt, men inte för att de kommer bidra med lönsamhet. Vi hjälper er att räkna på lönsamheten för investeringen i nya system. ST Consulting startades 2018 med en grundtanke om att hjälpa företag nå sin fulla potential, affärsmässigt, digitalt och kommunikativt. Idag hjälper

 

ST Consulting till med följande bitar. Inom strategisk affärsutveckling: Prisstrategi, prissättning, flödesanalys, segmentering, kostadseffektivisering, Positionering.

Inom digitaliseringerbjuder vi: Effektivare arbetsplats, Sociala Medier, Webbanalys, Betalningslösningar, E-signering, Iiot & smarta hem.

För nyföretagare erbjuder vi starta eget hjälp med: Checklista starta eget, välja rätt företagsform, att ta betalt, Hur man skapar ett varumärke, hjälp med hemsida, tips och trick när man startar eget.

När det kommer till kommunikation är vi experter på Storytelling. Vi hjälper dig med vad är storytelling? Hur man kan arbeta med fiktiv Storytelling. Även hur man med strategisk marknadsföring strukturerar och planerar sitt kommunikativa flöda. Vi kan även hjälpa till med strategier för sociala medier. Att ha ett strukturerat system för sociala medier kan vara avgörande för framgången, både vad det gäller tidsbesparing men och ekonomiska resurser.